Download lagu Yeni Inka - Nenekku Pahlawanku Mp3

Download Lagu Yeni Inka - Nenekku Pahlawanku MP3, Video Mp4 & 3GP, Dapat kamu download secara gratis di Metrolagu. Detail Yeni Inka - Nenekku Pahlawanku MP3 dapat kamu nikmati dengan cara klik judul lagu yang cocok di bawah, dan untuk link download lagu Yeni Inka - Nenekku Pahlawanku CEPAT dan Mudah ada di halaman selanjutnya.

Artis Yeni Inka
Judul Nenekku Pahlawanku
Rilis 08 December 2021
Ukuran 6.62 MB
Durasi 06:47 Menit
View 103x
Judul Video CIDRO 3 - Difarina Indra Adella - OM ADELLA
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3/Video


Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Yeni Inka - Nenekku Pahlawanku

Ora Perpisahan Sing Dadi Getuning Atii...
Nanging Nyapo Mbiyen Kowe Tak Senengi...
Nyenengi Sliramu Gawe Loro Atiku
Getune Nyapo Mbiyen Ketemu .

Jare Kowe Wes Ngukir Jenengku.
Mbok Patri Ning Njero Atimu...
Yen Iling Mbiyen Karo Janjimu...
Tresnomu Mung Siji Yo Aku...
Ningopo Saikine Cidro...
Kabeh Omongmu Kuwi Gombal Mukiyo...

Sopo Wonge Sing Ra Bakal Tatu...
Nyenengi Wong Koyo Sliramu...
Ngomong Cinta Sayang Mung Ning Aku...
Janji Setiyo Sak Umur Uripmu...
Ningopo Sak Ikine Tego...
Ning Ngarep Moto Kowe...
Nggandeng Wong Liyo

Ho...ho. .........Keiris Atiku

REFF
Ancen Rogo Iki Ora Nggetih Senajan Tatu...
Mergo Roso Perihe ...Ning Njero Dodoku...
Gulone Manis ...Isih Manis Madu...
Mergane Sing Mbok Iris Atiku...

Ora Perpisahan Sing Dadi Getuning Atii...
Nanging Nyapo Mbiyen Kowe Tak Senengi ...
Nyenengi Sliramu Gawe Loro Atiku...
Getune Nyapo Mbiyen Ketemu.

=============================
Copyright © 2021 Henny Adella. All Rights Reserved.

Terima Kasih Sudah Menonton Video Dari Kami
Jangan Lupa Like, Share, Comment
& Subscribe Chanel Youtube Henny Adella


Download Lagu MP3 Terkait