Download lagu Safira Inema - Durung Ikhlas Mp3

Download Lagu Safira Inema - Durung Ikhlas MP3, Video Mp4 & 3GP, Dapat kamu download secara gratis di Metrolagu. Detail Safira Inema - Durung Ikhlas MP3 dapat kamu nikmati dengan cara klik judul lagu yang cocok di bawah, dan untuk link download lagu Safira Inema - Durung Ikhlas CEPAT dan Mudah ada di halaman selanjutnya.

Artis Safira Inema
Judul Durung Ikhlas
Rilis 02 September 2022
Ukuran 4.26 MB
Durasi 04:06 Menit
View 77x
Judul Video SAFIRA INEMA - DURUNG IKHLAS (OFFICIAL MUSIK VIDEO)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3/Video


Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Safira Inema - Durung Ikhlas

Ceritoku Karo Kowe
Anane Rame Wae
Mung Siji Pilihane
Atine Dilarani
Opo Lungo Ngerampungi

Reff:
Aku Durung Ikhlas
Ndelok Kabeh Iki
Wong Sing Tak Sayangi
Wes Duwe Pengganti

Aku Durung Nrimo
Yen Sliramu Lungo
Mbok Tulung Kowe Ngertio

Interlude

Bola Bali Dilarani
Nanging Kowe Tak Tresnani
Mugo Ora Tok Baleni
Cukup Aku Sing Kelaran
Durung Ikhlas Nggo Kelangan

Reff:
Aku Durung Ikhlas
Ndelok Kabeh Iki
Wong Sing Tak Sayangi
Wes Duwe Pengganti

Aku Durung Nrimo
Yen Sliramu Lungo
Mbok Tulung Kowe Ngertio

Aku Durung Ikhlas
Ndelok Kabeh Iki
Wong Sing Tak Sayangi
Wes Duwe Pengganti

Aku Durung Nrimo
Yen Sliramu Lungo
Mbok Tulung Kowe Ngertio

Rampungke Ceritoku Ro Kowe
Aku Siap Nompo Loro Ati Iki
Tangis Eluh Iki Mugo Dadi Saksi
Nek Aku Iseh Tresno Tekan Mati

For Bussiness: 085736897075 (bunda Rianah)

℗ & ©️ Safira Inema
==========================================

Music Video By Safira Inema
Performing DurungIkhlas©️ 2022.

Safira Inema Official

#SafiraInema #DurungIkhlas#SafiraInemaOfficial
Subscribe To Safira Inema:


Download Lagu MP3 Terkait