Download lagu Farel Prayoga - Opo Iseh Ono Wong Sing Gelem Nompo Mp3

Download Lagu Farel Prayoga - Opo Iseh Ono Wong Sing Gelem Nompo MP3, Video Mp4 & 3GP, Dapat kamu download secara gratis di Metrolagu. Detail Farel Prayoga - Opo Iseh Ono Wong Sing Gelem Nompo MP3 dapat kamu nikmati dengan cara klik judul lagu yang cocok di bawah, dan untuk link download lagu Farel Prayoga - Opo Iseh Ono Wong Sing Gelem Nompo CEPAT dan Mudah ada di halaman selanjutnya.

Artis Farel Prayoga
Judul Opo Iseh Ono Wong Sing Gelem Nompo
Rilis 24 September 2022
Ukuran 5.53 MB
Durasi 05:36 Menit
View 97x
Judul Video Farel Prayoga - Opo Iseh Ono Wong Sing Gelem Nompo (Official Music Video ANEKA SAFARI)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3/Video


Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Farel Prayoga - Opo Iseh Ono Wong Sing Gelem Nompo

( Opo Iseh Ono )

Opo Iseh Ono Wong Sing Purun Nompo
Aku Sing Ra Sepiro,sing Ra Sugih Bondo
Nduweku Mung Setyo Lan Wani Rekoso
Kanggo Bahagiakno Uwong Sing Tak Tresno

Urip Neng Donyo Kabeh Dilahirke Udo
Nanging Nasibe Manungso Kuwi Pancen Bedo Bedo
Aku Wes Ngupoyo, Sayah Kerjo Ra Tak Roso
Durung Nemokne Mulyo, Jo Meneh Nemokne Tresno

Opo Iseh Ono Wong Sing Purun Nompo
Aku Sing Ra Sepiro,sing Ra Sugih Bondo
Nduweku Mung Setyo Lan Wani Rekoso
Kanggo Bahagiakno Uwong Sing Tak Tresno

Umpomo Seh Ono Wong Sing Purun Nompo
Aku Opo Anane, Bakal Tak Perjuangke
Sak Kuat Tenogo, Sak Kuate Rogo
Senajan Toh Nyowo Nggo Wong Sing Tak Tresno

Dalan Uripku Ora Koyo Idamanmu
Pengen Opo Karek Tuku, Yen Aku Poso Seminggu
Aku Ora Gelo Senajan Uripku Rekoso
Tak Kandeli Dongo, Manut Dawuh Sing Kuoso


Download Lagu MP3 Terkait