Download lagu Lala Widy - Teteg Ati Ft Gerry Mahesa Mp3

Download Lagu Lala Widy - Teteg Ati Ft Gerry Mahesa MP3, Video Mp4 & 3GP, Dapat kamu download secara gratis di Metrolagu. Detail Lala Widy - Teteg Ati Ft Gerry Mahesa MP3 dapat kamu nikmati dengan cara klik judul lagu yang cocok di bawah, dan untuk link download lagu Lala Widy - Teteg Ati Ft Gerry Mahesa CEPAT dan Mudah ada di halaman selanjutnya.

Artis Lala Widy
Judul Teteg Ati
Rilis 15 October 2022
Ukuran 5.68 MB
Durasi 05:51 Menit
View 57x
Judul Video Teteg Ati - Lala Widy Ft. Gerry Mahesa (Official Live Music)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3/Video


Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lala Widy - Teteg Ati Ft Gerry Mahesa

Teteg Ati

Ning Pungkasan Srengenge Sore Iki
Atiku Iseh Roso Sumpek
Nanging Sempet Mikerke Sliramu
Sing Tak Tresnani
Ning Pungkasan Rembulan Wengi Iki
Atiku Iseh Milih Berjuang Bertahan
Korban Ati Perasaan Kanggo Sliramu

Koco Iki Dadi Seksi Pedihe Atiku
Kowe Gawe Ati Sing Tak Jogo Dadi Gelo
Bola Bali Kowe Sing Salah
Nanging Aku Sing Disalahke E

Mas Perlu Dingerteni
Teteg Ke Atiku Wis Koyo Ibumu
Ora Tau Nggersulo Ngadepi Polahmu
Sing Nggawe Atiku Atiku Tatu

Ning Pungkasan Rembulan Wengi Iki
Atiku Iseh Milih Berjuang Bertahan
Korban Ati Perasaan Kanggo Sliramu

Koco Iki Dadi Seksi Pedihe Atiku
Kowe Gawe Ati Sing Tak Jogo Dadi Gelo
Bola Bali Kowe Sing Salah
Nanging Aku Sing Disalahke E

Wis Rapopo Aku Sing Disalahno
Tapi Elingo Cen Aku Sing Lilo
Dadi Payung Naliko Udane Teko

Mas Perlu Dingerteni
Teteg Ke Atiku Wis Koyo Ibumu
Ora Tau Nggersulo Ngadepi Polahmu
Sing Nggawe Atiku Atiku Tatu
Senajan Kowe Mung Nyepelekke
Nanging Ati Iki Tetep Tak Kuatke
Sumpah Ati Iki
Setiyoku Mung Kanggo Kowe
Selawase Bebarengan Karo Kowe
Selawase Ora Bakal Tak Liyakke
Selawase Tetept Eteg Atine

Pimp : Abah Gerry Mahesa
For Job : 081358322457

Kendang : Faris
Tamborin : Yogi
Melodi : Ronis
Guitar : Arifin
Bass : Sulbi BKI
Keyboard 1 : Dimas
Keyboard 2 : Septian
Suling : Redi

Stage : Perdana Record
Team Lighting : Perdana Record
Team Video : Riyanfred
Mohchoirul Fuad
Muhaiminatmaja
Fikri
Team Sound : Perdana Record
Mixing : Mahmudi

Artist Based Playlist Right Here :
Mix Duet Tasya Ft Gerry:
Mix Woro Widowati :
Mix Yeni Inka:
Mix Difarina Indra:
Mix New Pallapa Artis Jakarta:

Musik Perdana Record Is A Record Label Based In East Java, Indonesia. Our Artists Include Woro Widowati , Happy Asmara, Gerry Mahesa, Tasya Rosmala, Anisa Rahma, Salsa Chan, Safira Inema , Difarina Indra , Yeni Inka , Mona Ochan And Many More. Subscribe To Our Channel For Exclusive Videos, Including Official Videos And Lyrics Videos.

Copyright © 2022 Perdana Record Records. All Rights Reserved.
#Tetegati #perdanarecord #gerrymahesa #lalawidy


Download Lagu MP3 Terkait