Download lagu Icha Kiswara - Kau Tak Setia Ft Brodin Ageng Music Mp3

Download Lagu Icha Kiswara - Kau Tak Setia Ft Brodin Ageng Music MP3, Video Mp4 & 3GP, Dapat kamu download secara gratis di Metrolagu. Detail Icha Kiswara - Kau Tak Setia Ft Brodin Ageng Music MP3 dapat kamu nikmati dengan cara klik judul lagu yang cocok di bawah, dan untuk link download lagu Icha Kiswara - Kau Tak Setia Ft Brodin Ageng Music CEPAT dan Mudah ada di halaman selanjutnya.

Artis Icha Kiswara
Judul Kau Tak Setia
Rilis 31 July 2022
Ukuran 5.58 MB
Durasi 05:41 Menit
View 34x
Judul Video NAGIH JANJI - Difarina Indra Adella ft Fendik Adella - OM ADELLA
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3/Video


Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Icha Kiswara - Kau Tak Setia Ft Brodin Ageng Music

Nagih Janji

kelingan Rikolo Urip Bebarengan

bungah Susah Kabeh Ra Dadi Alangan
senadyan Sedino Mung Mangan Sepisan
ati Seneng Anggone Urip Bebrayan

nanging Saiki Uripmu Uwis Mulyo
banjur Lali Rikolo Jaman Semono
mangan Enak Turu Penak Kerjo Penak
njur Lali Marang Aku Sing Ngrumat Anak

tego Tenan Sliramu Marang Awakku
mbok Tinggal Lungo Suwe Opo Dayaku
saiki Tak Tagih Sing Dadi Janjimu
lali Aku Ojo Lali Anakmu

anakmu Saiki Wis Gede Gede
banjur Nyuwun Pirso Sopo To Bapak’e
udan Tangis Atiku Tambah Nelongso
ning Atiku Yo Soyo Mbok Sio Sio

yo Pancen Wis Suwe Anggonku Lungo

nggonku Urip Adu Nasib Ono Kutho
aku Ninggal Anak Bojo Lan Wongtuwo
urip Ning Ndeso Tansah Keloro-loro

pancen Saiki Uripku Wis Mukti
nanging Ojo Mbok Anggep Aku Wis Lali
jroning Atiku Mung Tansah Ono Sliramu
luwih-luwih Dadi Sumpah Jroning Atiku

pancen Wis Dadi Sumpah Jroning Atiku
yen Durung Biso Keturutan Karepku
aku Ra Bakal Lali Mring Wekasanmu
mung Tak Jaluk Sabar Ngenteni Tekanku

yen Anakmu Takon Sopo Bapak’e
kuwi Ngono Kabeh Wis Ono Tengere
kandanono Aku Isih Nyambut Gawe
nggo Mulyake Anakmu Kelawan Kowe


=============================

Copyright © 2022 Henny Adella. All Rights Reserved.

Terima Kasih Sudah Menonton Video Dari Kami
Jangan Lupa Like, Share, Comment
& Subscribe Chanel Youtube Henny Adella


Download Lagu MP3 Terkait